مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده

مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده

منتدى شامل
 
الرئيسيةس .و .جاليوميةبحـثالتسجيلدخول
يا جماعه انا اسف انى بجد مش بدخل بس اكيد ليا عزرى يارب تكونوا فكرين اخوكم الفرعون حوده والى عاوز يسال عليا او يكلمنى 01129552333

اى شخص يعجبه المنتدى ويحب ان يسجل معانا فيه وتوجد عنده اى مشكله فى التسجيل برجاء  المواصله على الفيس بوك وشكرا ليكم

https://www.facebook.com/mahmoud.alfraoon


وده الاسكاى بى بتاعى alfraoon.alfraoon



شاطر | 
 

  طبق البندورة الحارة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
بنت فلسطين
مشرفه
مشرفه
avatar

عدد المساهمات : 1287
نقاط : 2221
تاريخ التسجيل : 23/04/2011

مُساهمةموضوع: طبق البندورة الحارة   الثلاثاء 03 مايو 2011, 5:48 am




المقادير:


ممممممممم الف صحة وهنااااااااا!!

4 إلى 5 حبات بندورة طازجة
قرن فلفل أخضر
معلقة فلفل أحمر
بودرة فلفل أسود
ملح
معلقة كبيرة أو معلقتين زيت زيتون

الطريقة:
طريقة عمل البندورة الحارة للشيف منال العالم: نقطع البندورة ثم نضعها في المقلاة لمدة نصف دقيقة على النار ثم نضيف بعدها زيت الزيتون ونضيف الفلفل الأخضر المقطع والملح ونحرك خليط الحارة على نار هادئة.بعد خمس دقائق نضيف معلقة فلفل أحمر الى البندورة ونستمر بالتحريك. بعد أن تنضج البندورة تماماً على النار سوف يبقى لدينا ما يشبه الصلصة في المقلاة حيث ستصبح البندورة الحارة متماسكة نقوم بإطفاء الغاز ثم نرش الفلفل الأسود فوق البندورة الحارة في الصحن. والف صحة.
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
قمر المنتدى
مشرفه
مشرفه
avatar

عدد المساهمات : 640
نقاط : 1003
تاريخ التسجيل : 27/04/2011
العمر : 25

مُساهمةموضوع: رد: طبق البندورة الحارة   الأربعاء 07 سبتمبر 2011, 6:22 am

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طبق البندورة الحارة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده :: عالم الطهى والمطبخ ولوزمه :: احدث الماكولات-
انتقل الى: