مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده

مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده

منتدى شامل
 
الرئيسيةس .و .جاليوميةبحـثالتسجيلدخول
يا جماعه انا اسف انى بجد مش بدخل بس اكيد ليا عزرى يارب تكونوا فكرين اخوكم الفرعون حوده والى عاوز يسال عليا او يكلمنى 01129552333

اى شخص يعجبه المنتدى ويحب ان يسجل معانا فيه وتوجد عنده اى مشكله فى التسجيل برجاء  المواصله على الفيس بوك وشكرا ليكم

https://www.facebook.com/mahmoud.alfraoon


وده الاسكاى بى بتاعى alfraoon.alfraoon



شاطر | 
 

 دجاج بانيه بالجبن

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
pansyanaa
مديرة المنتدى
مديرة المنتدى
avatar

عدد المساهمات : 295
نقاط : 363
تاريخ التسجيل : 25/12/2011

مُساهمةموضوع: دجاج بانيه بالجبن   الثلاثاء 13 مارس 2012, 6:15 pm


دجاج بانيه بالجبن

المقادير:

- 1 كيلو شرائح دجاج فيليه مخلى .
- توابل: 1 ملعقة صغيرة ملح
1 ملعقة صغيرة فلفل
1 ملعقة صغيرة كمون
قليل من الزعتر والزنجبيل والقرفة و الحبهان
1 بصلة كبيرة مبشورة .
2 فص ثوم مفرى .
- دقيق .
- بقسماط ناعم .
- 3 بيضة .
- 1 حزمة ( باقة ) بقدونس مفرى .
- ربع كيلو جبن أبيض ( أو أى نوع ) .

* طريقة التحضير :

- يغسل الدجاج جيدا بالماء ثمً بالملح ثم بالدقيق ثم بالماء .
- يتبل الدجاج بالبصل والثوم والتوابل ويترك فى الثلاجة من 1 ساعة : 24 ساعة .


- يخلط جيدا ً فى وعاء مناسب : البيض والبقدونس والجبن .
- تأخذ شرائح الدجاج قطعة قطعة وتغلف بالدقيق من الجهتين .
- ثم توضع فى الخليط السابق لتغلف من الناحتين منه .
- ثم تنقل وتغلف بالبقسماط الناعم لتغلف أيضا ً من الوجهين .
- ثم توضع فى إناء على النار به زيت ساخن .
- ونخفض الحرارة .
- وتترك على النار حتى يصبح لونها ذهبى من الوجهين .
- ثم توضع على ورق تنشيف لامتصاص الزيت الزائد .
- وهكذا مع جميع شرائح الدجاج .

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
دجاج بانيه بالجبن
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده :: عالم الطهى والمطبخ ولوزمه :: احدث الماكولات-
انتقل الى: