مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده
مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده
مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده

منتدى شامل
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول
يا جماعه انا اسف انى بجد مش بدخل بس اكيد ليا عزرى يارب تكونوا فكرين اخوكم الفرعون حوده والى عاوز يسال عليا او يكلمنى 01129552333

اى شخص يعجبه المنتدى ويحب ان يسجل معانا فيه وتوجد عنده اى مشكله فى التسجيل برجاء  المواصله على الفيس بوك وشكرا ليكم

https://www.facebook.com/mahmoud.alfraoon


وده الاسكاى بى بتاعى alfraoon.alfraoon



 

 طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
عاشقة الفرعون

عاشقة الفرعون


عدد المساهمات : 184
نقاط : 224
تاريخ التسجيل : 24/07/2011
العمر : 37

طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده Empty
مُساهمةموضوع: طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده   طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده Emptyالثلاثاء 22 نوفمبر 2011, 10:21 pm

الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 30 دقيقة

وقت الطهي: 5 دقائق
  • المقادير:

    span.ingredient {display: block; text-align: right; direction: rtl; }
    span.ingredient font.amount {width: 150px; float: right; text-align: left; padding-left: 10px;}

    مقدار صدور فراخ مقدار فلفل وطماطم وليمون مقدار بصل وملح وبهارات 1 علبة زبادي مقدار زيت او سمن
  • التحضير: هل فكرتى فى ان تتبلى البانية بدون بيض ؟؟؟؟!!!!!!!!
    هل فكرتى فى طعم جديد للبانيه
    على ضمانتى ...............
    أضيفى الزبادى الى الفراخ سوف يعطيعا لون محمر سريعاً ... وسوف يجعل البانيه طرررررررررررى عند المضغ ..... وسوف يضيف مزازة الى الفراخ مما يجعلها تشهى مع الأرز أو المكرونه أو حتى البطاطس المحمرة ............
    نبدأ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    حاولى ان يوم تنظيف الفراخ يكون يوم مستقل
    حاولى ان تجعلى قطع البانيه متساوية ...
    وطبعاً الباقى من قطع الصدور..... سوف نستفيد منه
    عند الإنتهاء من تسوية حجم الصدور ...
    نجهز التدبيلة الجديدة
    بوضع كل المكونات فى الخلاط الا الفراخ والبقسماط ونضربهم جيداا
    ويمكن الإستغناء عن البيض نهائياً .
    ونضع الصدور فى التتبيلة لمدة ساعة .......
    بعد ان تتشبع بالخلطة الجديدة (المضاف اليها الزبادى)
    نضعها فى البقسماط الخاص بالتحمير
    مع الضغط على الفراخ جيداً للتأكد انها تشبعت من البقسماط
    حتى لا تحترق من الداخل
  • الطبخ: نضع الزيت فى المقلاة ثم نضع بعض عصير الليمون لاضافة نكهة خاصة
    ثم نضع الصدور ونقوم بتحميرها جيدا من الجانبين
    وبالهنا والشفا
  • الخطوة الاخيرة: هل اعجبتك الوصفة؟ اذن اضغطي الزر التالي:

    {lang: 'ar'}

  • الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
    روح الفرعون

    روح الفرعون


    عدد المساهمات : 478
    نقاط : 821
    تاريخ التسجيل : 08/06/2011
    العمر : 28

    طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده Empty
    مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده   طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده Emptyالإثنين 09 يناير 2012, 12:03 pm

    طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده 54
    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
    https://alfraoon7.forumegypt.net/
    الفرعون حوده
    المدير العام
    المدير العام
    الفرعون حوده


    عدد المساهمات : 1013
    نقاط : 1304
    تاريخ التسجيل : 22/04/2011
    العمر : 39

    طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده Empty
    مُساهمةموضوع: رد: طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده   طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده Emptyالأحد 19 فبراير 2012, 4:25 am

    طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده 68
    الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
    https://alfraoon7.forumegypt.net
     
    طريقه عمل الفراخ بانيه بطريقه جديده
    الرجوع الى أعلى الصفحة 
    صفحة 1 من اصل 1
     مواضيع مماثلة
    -
    » كيفيه صنع الفراخ الكنتاكى
    » دجاج بانيه بالجبن
    » طريقه عمل لسان العصفور بالعكاوى- طريقه تحضير لسان العصفور بالعكاوى
    » اسئله جديده لكرسى الاعتراف
    » طريقه عمل الحناء

    صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
    مـــنـــتـــد يـــا ت ا لــــــــفـــــر عـــــــو ن حـــــو ده :: عالم الطهى والمطبخ ولوزمه :: احدث الماكولات-
    انتقل الى: